Exclusieve LEGO Technic auto’s te huur

Autoliefhebber en LEGO fan? Dan kan je nu een gave auto LEGO set huren!

LEGO Technic is prachtig speelgoed, voor jong en oud. Levensecht en vaak goed voor een paar uur bouwplezier. Maar daar zit helaas ook vaak een prijskaartje aan… Daarom zie je het steeds vaker, het huren van een LEGO set. Het grote voordeel is natuurlijk dat je geen grote investering hoeft te doen, maar wel het echte LEGO gevoel ervaart. Zeker voor de fans van LEGO Technic én snelle auto’s hebben we mooie LEGO sets te huur!

Neem bijvoorbeeld onze exclusieve Porsche 911 LEGO set die wij verhuren. Met 1458 onderdelen goed voor een paar uur bouwplezier. Een LEGO set huren is vaak de goedkope oplossing. Ook beschikbaar voor verhuur: Volkswagen T1 Camper LEGO set, of huur de Fiat 500 LEGO set.

Toch wat meer uitdaging nodig? Dan is de Bugatti Chiron auto LEGO set huren zeker iets voor jou. In de winkel te koop voor €399,- maar bij ons te huur voor maar €15,- per week. Stuur ons een bericht als je interesse hebt. LEGO huren in Nijmegen was nog nooit zo makkelijk. Volg ons op Instagram voor de laatste updates en beschikbare modellen!

Lego Nyma Bugatti Chiron
3599 onderdelen €15,- per week

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.