Nieuwe sets november 2021

Helaas gaan we weer een tijd tegenmoet waarin we te maken krijgen met veel beperkingen en onzekerheden. De streamingsdiensten hebben we inmiddels al uitgekeken, feestjes en evenementen gaan op grote schaal niet door en men moet massaal thuiswerken. Dit alles zorgt ervoor dat de vrijetijdsbesteding andere vormen aanneemt. Er wordt thuis veel geklust, gelezen, gepuzzeld maar ook gebouwd met LEGO. Deze ontspannen bezigheid is voor jong en oud en wordt door steeds meer mensen omarmd. Helaas zitten we nog wel even in deze situatie maar gelukkig is er ook een beetje goed nieuws.

We hebben namelijk in de maand november weer nieuwe sets toegevoegd aan de collectie. Hierdoor is er meer keuze en beschikbaarheid! Deze toegevoegde sets zijn echte LEGO klassiekers! We hebben namelijk een piratenschip, ruimteschip en rollerschip. Dit zijn echt grote sets, de grootste is zelfs 88 cm lang!

Millennium Falcon UCS

Dit is gelijk de grootste set in aantal stukjes. Maar liefst 7541 onderdelen telt dit gigantische StarWars model! Dit is de meest gedetailleerde LEGO Millennium Falcon ooit gemaakt. Deze fantastische LEGO versie van Han Solo’s onvergetelijke Corelliaanse schip is voorzien van prachtige details aan de binnen en buitenkant. Wist je dat in de saga staat de Falcon bekend staat als een van de snelste schepen in het heelal? Deze set heeft een kortingscode vanaf 4 weken. Zo kan je de set lekker lang huren met een lekkere korting!

Achtbaan

Deze Rollercoaster is een echte adrenalinemachine. Geniet van de snelheid en spanning van de ultieme kermisattractie met deze prachtige LEGO Achtbaan. Dit volledig functionele model met kettinglift is inclusief 2 treinen en diverse authentieke kenmerken en functies, waaronder een loket voor kaartverkoop, een suikerspinkraam, een kiosk en een overdekt instapperron. Ook deze set heeft een kortingscode vanaf 3 weken.

Piraten van Barracuda Baai

Arrrr!! De piraten van Barracuda Baai zijn gestrand op dit onbewoond eiland. Bouw jij een verblijf voor ze?
Geïnspireerd op het iconische piratenschip uit 1989! Nostalgie? Jazeker! Dit LEGO Ideas scheepswrakmodel om neer te zetten en mee te spelen brengt waardevolle herinneringen uit de jeugd terug. Geniet van wat tijd voor jezelf terwijl je aan het bouwen bent of deel je bouwplezier met anderen.

LEGO Pirates

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.